Beton Ciré-badkamers

Beton Ciré is uitermate geschikt om te gebruiken voor wanden en vloeren in natte ruimtes, zoals douches en badkamers. We vertellen u graag alles over Beton Ciré-badkamers.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-badkamers

Kies voor een Beton Cirébadkamer 

Beton Ciré is echt ideaal voor het afwerken van wanden en vloeren in natte ruimtes zoals douches en badkamers. Al vanaf een dikte van 1 mm is Beton Ciré waterbestendig, zeer sterk en heel slijtvast. Een van de belangrijkste voordelen van Beton Ciré is dat het een naadloze uitstraling creëert, doordat het materiaal in één gladde laag wordt aangebracht. Daardoor is gemakkelijk schoon te houden en ontzettend hygiënisch, waardoor het een praktische optie is voor ruimtes met veel vocht.

De mooiste betonlook voor uw badkamer

Daarnaast ziet het er esthetisch ook fantastisch uit. Er zijn heel veel mogelijkheden in kleur, look en feel. Je kunt bovendien kiezen voor een hele gladde, strakke afwerking door te polijsten of juist voor een wat grovere, natuurlijke uitstraling, zoals we hebben toegepast in een badkamer in Den Haag <link>. Vanwege de duurzaamheid, waterbestendigheid en esthetische aantrekkingskracht is Beton Ciré dus een geweldige investering in een moderne, onderhoudsarme badkamer. 

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een betonlook badkamer

Esthetisch én Hygiënisch

In tegenstelling tot sanitairtegels is Beton Ciré naadloos en worden er geen voegen gebruikt. Dit heeft als enorm voordeel dat er geen natte voegen zijn waar schimmelvorming kan optreden. Daardoor krijgen bacteriën en schimmels een veel kleinere kans om zich te hechten aan het oppervlak. Daardoor is een oppervlak van Beton Ciré veel hygiënischer en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Kleur en stijl helemaal naar jouw smaak

Een Beton Ciré-badkamer is qua kleur, patroon en textuur helemaal aanpasbaar aan jouw badkamerstijl en -inrichting. Hierdoor creëer je een unieke en gepersonaliseerde badkamerervaring.

Waterbestendig

Al vanaf een dikte van 1 mm is Beton Ciré waterbestendig en bijzonder bestand tegen slijtage. Op plekken waar langere tijd water blijft staan, kan een speciale coating worden toegepast. Op die manier blijven de effecten van water, zeephoudende producten en andere vloeistoffen beperkt en dat maakt het bijzonder duurzaam en gaat de badkamer vele jaren mee.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré wordt gemaakt van natuurlijke materialen en stoot na toepassing geen schadelijke dampen of chemicaliën uit. 

Snel resultaat

Beton Ciré heeft een bijzondere samenstelling en droogt op een mooie manier op. Zodra de betonstuc is uitgehard, kun je je badkamer weer ingerichten zoals jij dat wilt.

Onderhoudsarm

Het onderhoudsarme Beton Ciré is eenvoudig schoon te maken en hoeft, in tegenstelling tot andere producten, niet regelmatig te worden afgedicht of opnieuw te worden afgewerkt. De badkamer blijft over de jaren mooi en is daarom ook een hele kosteneffectieve keuze.

Goed te verwerken door een vakman

Beton Ciré is voor een vakman eenvoudig in gebruik. Met Beton Ciré krijg je een betonlook die je met geen enkel ander betonmengsel bereikt. Kom bij ons langs en bespreek de vele opties met een van onze deskundige adviseurs. Vervolgens zorgen wij dat de betonlook in jouw badkamer wordt gerealiseerd.

Kosten Beton Ciré-badkamer

De kosten van een Beton Ciré-badkamer is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de badkameroppervlakte, de gekozen afwerking en de gebruikte materialen. Neem contact met ons op om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de kosten van een Beton Ciré-badkamerproject.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33