Beton Ciré-keukens

Beton Ciré-keukens

Is uw keuken toe aan een nieuwe look? Kies dan voor een fantastische betonlook met Beton Ciré voor vloer, wand of aanrechtblad. We vertellen je graag alles over Beton Ciré-keukens.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-keukens

Beton Cirékeukens

Welkom in de wereld van Beton Ciré-keukens, waar stijl, functionaliteit en duurzaamheid bij elkaar komen. Beton Ciré is een modern en veelzijdig materiaal dat snel aan populariteit wint in de wereld van keukendesign. Met zijn strakke en minimalistische uiterlijk voegt betonstuc een luxe uitstraling toe aan elke keuken, terwijl het ook zorgt voor een duurzaam en hygiënisch oppervlak voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse, industriële of minimalistische look, Beton Ciré is de perfecte keuze als je waarde hecht aan zowel vorm als functie. Bekijk hieronder onze afgeronde projecten en zie met eigen ogen hoe dit materiaal uw ruimte kan omtoveren tot een functioneel en stijlvol meesterwerk.

Betonnen aanrechtblad

Met een aanrechtblad van betonstuc maak je je keuken helemaal af en geef je je keuken op een eenvoudige manier een betonlook. De keuken hoeft niet te worden verbouwd. Het enige ongemak is dat het betonnen aanrechtblad even moet worden gemonteerd. Deze oplossing is ideaal voor een betonnen aanrechtblad op maat.

Liever je je bestaande aanrechtblad een betonlook geven? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact op met Beton Ciré Studio voor meer informatie. Wij koppelen je aan een expert die je kan adviseren over een betonlook voor je aanrechtblad. Huur daarna bij Beton Ciré Studio een professional in voor het aanbrengen van Beton Ciré in je keuken.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een betonlook keuken

Esthetisch

Beton Ciré kan helemaal worden aangepast aan de kleur en stijl van uw keuken, waardoor deze een moderne en strakke uitstraling krijgt

Duurzaam

Beton Ciré is heel duurzaam materiaal dat bestand is tegen de dagelijkse slijtageslag van het veelvuldig keukengebruik. Daardoor is het het ideaal voor veelgebruikte ruimtes, zoals keukens.

Hygiënisch

Met de juiste afwerking zorgt het gladde, niet-poreuze oppervlak van Beton Ciré ervoor dat er minder kans is op bacteriën en andere schadelijke stoffen, waardoor het een hygiënische keuze is voor keukenoppervlakken.

Eenvoudig onderhoud

Beton Ciré-keukens zijn heel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat een cruciale factor is voor keukens. Beton Ciré is waterafstotend en met de juiste afwerking uitstekend bestand tegen schoonmaakmiddelen. Zo blijf jij lang genieten van een mooie keuken.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré wordt gemaakt van natuurlijke materialen en stoot geen schadelijke dampen of chemicaliën uit. Er is bovendien vaak minder energie vereist om Beton Ciré te produceren in vergelijking met andere traditionele keukenmaterialen.

Goed te verwerken door een vakman

Beton Ciré is voor een vakman eenvoudig in gebruik. Met Beton Ciré krijg je een betonlook die je met geen enkel ander betonmengsel bereikt. Kom bij ons langs en bespreek de vele opties met een van onze deskundige adviseurs. Vervolgens zorgen wij dat de betonlook in jouw keuken wordt toegepast.

Snel resultaat

Beton Ciré heeft een bijzondere samenstelling en droogt op een mooie manier op. Zodra de betonstuc is uitgehard en afgewerkt, kan de keuken weer worden ingericht en gebruikt.

Kosten Beton Ciré-keuken

De kosten van een Beton Ciré-keuken is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het keukenoppervlak, de gekozen afwerking, de gebruikte materialen en of het aanrecht ook moet worden meegenomen. Neem contact met ons op om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de kosten van een Beton Ciré-keukenproject.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33