Beton Ciré-meubels

Geef uw interieur een verrassende draai met Beton Ciré-meubels! We vertellen u graag over de voordelen van deze unieke meubels.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-meubels

Unieke Beton Ciré-meubels 

Bent u op zoek naar een unieke betonlook voor uw interieur, maar denkt u dat dit duur is? Dat hoeft helemaal niet! Bij Beton Ciré Studio bieden wij betaalbare meubels met betonstuc aan, zoals een betonlook wastafel, tafel of krukje. Onze lichtgewicht meubels zijn gemaakt van duurzaam betonstuc en zijn eenvoudig te transporteren. Zo kunt u uw eigen betonlook meubelstukken gemakkelijk zelf ophalen en in uw interieur plaatsen.

Of u nu een warme uitstraling of juist een strakke, zakelijke look wilt, wij hebben het perfecte betonlook meubelstuk voor u. En als u geen tijd heeft om langs te komen in onze showroom, kunt u inspiratie opdoen op onze website met foto’s van onze projecten. Met een betonlook tafel of krukje geeft u uw interieur in een handomdraai een vernieuwende uitstraling. Wacht niet langer en bekijk onze collectie Beton Ciré-meubels nu!

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een betonlook meubel

Unieke uitstraling

Meubels van Beton Ciré hebben een bijzondere en unieke uitstraling die niet te vergelijken is met andere meubelstijlen.

Duurzaam

Beton Ciré is een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Het is bestand tegen krassen en slijtage en kan jarenlang mooi blijven.

Makkelijk te reinigen

Beton Ciré-meubel zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn bestand tegen vocht en vuil, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Veelzijdig

Beton Ciré kan worden gebruikt voor verschillende soorten meubels, zoals tafels, krukjes en wastafels. Dit biedt veel mogelijkheden voor het creëren van een consistent interieur.

Lichtgewicht

In tegenstelling tot massief beton, zijn Beton Ciré-meubels lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen.

Betaalbaar

In vergelijking met massief betonnen meubels zijn meubels van Beton Ciré zeer goed betaalbaar en bieden ze een vergelijkbare look en feel.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré-meubels worden gemaakt van natuurlijke materialen en stoten geen schadelijke dampen of chemicaliën uit. 

Uitgelichte projecten

Koptekst

Meer informatie

Koptekst

Meer informatie

Kosten Beton Ciré-meubels

De kosten van Beton Ciré-meubels

Beton Ciré-meubels zijn een hele betaalbare optie om uw interieur te voorzien van een industriële uitstraling. Bij Beton Ciré Studio kunt u al voor enkele tientallen euro’s terecht voor betonlook krukjes. Transportkosten hoeven helemaal niet hoog te zijn, omdat de meubels lichtgewicht zijn. Bezoek onze showroom of website voor inspiratie en kijk hier voor meer informatie over Beton Ciré-toepassingen.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33