Beton Ciré-trappen

Bent u op zoek naar een unieke trap die er ècht uitspringt? We vertellen je graag over de voordelen van Beton Ciré-trappen.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-trappen

Hogerop met Beton Ciré-trappen! 

Bij Beton Ciré Studio kunt u ook terecht voor het toepassen van een betonlook voor uw trap. Beton Ciré-trappen zijn een unieke combinatie van esthetische aantrekkingskracht, duurzaamheid en veelzijdigheid. Door het speciale Beton Ciré-mengsel krijgt uw trap wel de robuuste uitstraling van beton, maar zonder de zware constructie en hoge kosten van normaal beton.

Beton Ciré is namelijk heel goed aan te brengen op een bestaande trap en maakt het een ideale oplossing voor een traprenovatie in uw woning of bedrijf. Maar ook voor nieuwbouw is Beton Ciré een prachtige oplossing, zeker als u het combineert met vloeren, wanden en andere elementen in uw woning, kantoor of een ander soort commercieël gebouw.

Kortom, bent u op zoek naar een unieke trap die er echt uitspringt? Kies dan voor een betonlook trap van Beton Ciré Studio. 

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een betonlook trap

Esthetisch aantrekkelijk

Beton Ciré-trappen hebben een strakke en moderne uitstraling, geeft een robuuste en moderne look aan uw trap en is zeer geschikt voor eigentijdse interieurs.

Kleur en stijl helemaal naar uw smaak

Een Beton Ciré-trap is qua kleur, patroon en textuur helemaal aanpasbaar aan de stijl en inrichting van een ruimte. Hierdoor kunt u een unieke en gepersonaliseerde trapoplossing creëren.

Duurzaam

Beton Ciré is zeer duurzaam materiaal, bestand tegen slijtage, krassen en stoten. Ideaal dus voor trappen die veel worden gebruikt. Een Beton Ciré-trap is onderhoudsarm, makkelijk te reinigen en dus een kosteneffectieve keuze.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré-trappen worden gemaakt van natuurlijke materialen en stoten geen schadelijke dampen of chemicaliën uit. 

Snel resultaat

Na aanbrengen van Beton Ciré is geen verdere afwerking van de trap nodig en dus een snelle en makkelijke manier om een trap in betonlook te realiseren.

Lichtgewicht

In tegenstelling tot massief beton is Beton Ciré lichtgewicht, waardoor het mogelijk is om een betonlook trap te creëren zonder dat er grote hoeveelheden zwaar beton nodig zijn.

Goed te verwerken door een vakman

Beton Ciré kan op bijna elk oppervlak worden aangebracht, dus het is mogelijk om uw bestaande trap te renoveren of om een nieuwe trap te creëren met Beton Ciré.

Kosten Beton Ciré-trap

De kosten van Beton Ciré-trappen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oppervlakte van de trap, de gekozen afwerking en de gebruikte materialen. Neem contact met ons op om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de kosten van een Beton Ciré-trapproject.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33