Beton Ciré-verbouwing

Beton Ciré is uitermate geschikt om te gebruiken voor renovaties en verbouwing van woningen en kantoren. We vertellen u graag alles over renovatie en verbouwen met Beton Ciré.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-verbouwing

Renovatie en verbouwen met Beton Ciré 

Bent u op zoek naar een manier om uw huis of kantoor een moderne uitstraling te geven, maar wilt u geen grootschalige verbouwing uitvoeren? Beton Ciré Studio biedt de oplossing. Met Beton Ciré kunt u gemakkelijk een betonlook creëren op uw wanden en vloeren, zonder dat hier een ingrijpende renovatie voor nodig is. Ons materiaal is goed te verwerken door een vakman op verschillende soorten ondergronden.

Bij Beton Ciré Studio kunt u niet alleen terecht voor het aanbrengen van Beton Ciré door onze ervaren experts, maar ook voor complete verbouwingen. Of u nu uw keuken, badkamer, toilet, woonkamer of bijkeuken wilt voorzien van een betonlook, wij staan voor u klaar. Zelfs uw werkplaats of garage kunnen wij voorzien van een duurzame Beton Ciré vloer die tegen een stootje kan.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een renovatie en verbouwen met Beton Ciré

Esthetisch

Beton Ciré heeft een unieke en moderne uitstraling die past bij veel verschillende stijlen en interieurs. Het kan worden gebruikt om een industrieel, minimalistisch of juist warm en gezellig effect te creëren.

Duurzaam

Beton Ciré is zeer duurzaam en kan vele jaren meegaan zonder te slijten of te beschadigen. Het is bestand tegen krassen en vlekken en vereist weinig onderhoud.

Flexibiliteit

Beton Ciré kan worden aangebracht op vrijwel elk oppervlak, van muren en vloeren tot trappen en meubels. Het kan worden aangepast aan verschillende vormen en maten, waardoor het ideaal is voor complexe projecten.

Waterbestendig

Beton Ciré is van nature waterafstotend en kan worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Het is een duurzaam alternatief voor tegels en andere bouwmaterialen.

Snelle installatie

Beton Ciré kan relatief snel worden aangebracht en droogt snel, waardoor de renovatie of verbouwing snel kan worden afgerond. Dit is vooral handig voor projecten met strakke deadlines of beperkte tijdframes.

Kostenbesparend

Beton Ciré is een relatief goedkope manier om een moderne en stijlvolle uitstraling te creëren. Het kan vaak worden aangebracht over bestaande oppervlakken, waardoor de kosten van sloop en afvoer van afval worden bespaard.

Kosten renovatie en verbouwen met Beton Ciré

De kosten van een Beton Ciré-badkamer is afhankelijk van verschillende factoren. Bekijk hierboven onze projecten voor inspiratie en laat u informeren over de mogelijkheden en de kosten. Ons team staat voor u klaar met het juiste advies en kan u helpen bij het vinden van de vakman die u nodig heeft voor uw project. Vraag hiernaast een offerte aan en geef uw woning of kantoor een eigentijdse uitstraling met Beton Ciré!

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33