Beton Ciré-vloeren

Beton Ciré is uitermate geschikt voor vloeren, zowel in woningen als kantoren. We vertellen je graag over de voordelen van Beton Ciré-vloeren.

~ Michael Boxhoorn

Home » Beton Ciré » Beton Ciré-vloeren

Kies voor Beton Ciré-vloeren 

Beton Ciré-vloeren zijn een hele populaire keuze voor huiseigenaren en ontwerpers die een duurzame, onderhoudsarme vloeroplossing willen met een strakke, warme en moderne uitstraling. De type vloer is heel geschikt voor woningen, kantoren, commerciële gebouwen en buitenruimtes en is ideaal voor renovaties van kantoren en woningen.

Beton Ciré-vloeren zijn heel veelzijdig en helemaal aan te passen qua kleur, patroon en textuur. Beton Ciré Studio levert alles wat jij als professional nodig hebt om een Beton Ciré-vloer aan te brengen. Daarnaast leveren wij ook professionals die dit voor je kunnen doen.

Advies nodig?

Wij staan graag voor u klaar. Digitaal, telefonisch of u bent van harte welkom in onze showroom.

085 004 13 33

7 redenen voor een betonlook vloer

Esthetisch aantrekkelijk

Beton Ciré-vloeren hebben een strakke en moderne uitstraling, die de uitstraling van een ruimte versterkt. Een gladde, gepolijste afwerking van deze vloeren voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

Kleur en stijl helemaal naar jouw smaak

Een Beton Ciré-vloer is qua kleur, patroon en textuur helemaal aanpasbaar aan de stijl en inrichting van een ruimte. Hierdoor kan je een unieke en gepersonaliseerde vloeroplossing creëren.

Duurzaam

Een Beton Ciré-vloer is sterk en duurzaam en is uitstekend bestand tegen slijtage door loopverkeer. Je hoeft er dus geen stap minder om te zetten in ruimtes waarin veel wordt gelopen. Deze vloer gaat vele jaren mee zonder dat het vervangen hoeft te worden. Daarom is een Beton Ciré-vloer een duurzame en betrouwbare vloeroptie.

Milieuvriendelijk

Beton Ciré-vloeren worden gemaakt van natuurlijke materialen en stoten geen schadelijke dampen of chemicaliën uit. 

Snel resultaat

Beton Ciré heeft een bijzondere samenstelling en droogt op een mooie manier op. Je ondervindt weinig hinder bij het aanbrengen van een Beton Ciré-vloer. Als de vloer is uitgehard, is je woning of kantoor klaar om weer ingericht te worden.

Onderhoudsarm

Een Beton Ciré-vloer is onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken en hoeft, in tegenstelling tot andere vloermaterialen, niet regelmatig te worden afgedicht of opnieuw te worden afgewerkt. De vloer behoudt over de jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk, waardoor een Beton Ciré-vloer een kosteneffectieve keuze is.

Goed te verwerken door een vakman

Beton Ciré is goed te verwerken door een vakman en hecht op allerlei soorten ondergronden, zoals hout, tegels, MDF of een cementdekvloer. Interesse? 

Kosten Beton Ciré-vloer

De kosten van Beton Ciré-vloeren zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de vloeroppervlakte, de gekozen afwerking en de gebruikte materialen. Over het algemeen kost het aanbrengen van een Beton Ciré-vloer minder dan andere hoogwaardige vloeropties, zoals hardhout of steen. Neem contact met ons op om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de kosten van een Beton Ciré-vloerproject.

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend meer informatie of vraag een offerte aan.

085 004 13 33