Betonlook in badkamer

Gerealiseerde projecten: 3859

» Wilt u ook beton ciré in uw badkamer?

Misschien heeft u de afgelopen tijd een aantal mooie badkamers gezien met een betonlook vloer of wand. De kans is groot dat u dan een Beton Ciré badkamer heeft gezien, waarvan de wanden of vloer voorzien zijn van het zogeheten Beton Ciré. Met dit middel kunt u zonder een complete betonnen vloer te laten storten, uw badkamer voorzien van een mooie betonlook. Uw badkamer ziet er strak uit met een dergelijke vloer of wand en kan jaren mee. Beton Ciré kunt u laten aanbrengen door een vakman die gespecialiseerd is in het werken met Beton Ciré. Welke optie u ook kiest, u kunt binnen een paar dagen al van uw Beton Ciré badkamer genieten als u contact opneemt met Beton Ciré Studio. Wij weten alles over Beton Ciré voor uw badkamer.

De mooiste betonlook voor uw badkamer

Er zijn een aantal manieren waarop u een betonlook in uw badkamer kunt laten aanbrengen. Beton Ciré gebruiken is verreweg de eenvoudigste, vergeleken met andere manieren. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het leggen van betontegels, maar de naden zullen dan zichtbaar blijven. Met Beton Ciré kiest u voor:

  • Nette afwerking
  • Écht beton op vloer of wand
  • Professionele verwerking

Andere technieken zijn vaak duur, arbeidsintensief of geven niet het resultaat dat u met Beton Ciré kunt bereiken. Daarom adviseren wij bij Beton Ciré Studio altijd te kiezen voor Beton Ciré. U kunt Beton Ciré ook gebruiken voor uw wanden. Dat doet u door het mengsel op uw muur aan te laten brengen. Deze techniek op wanden gebruiken geeft ook een prachtige aanblik.

Beton Ciré gebruiken

Beton Ciré is voor een vakman eenvoudig in gebruik. U krijgt met Beton Ciré een betonlook die u met geen enkel ander betonmengsel bereikt. Kom bij ons langs en bespreek de vele opties met een van onze deskundige adviseurs. Vervolgens zorgen wij dat de betonlook in uw badkamer gerealiseerd wordt.