Beton Ciré Keukens

» Hoe brengt u een betonlook in uw keuken aan?

Als u uw keuken al een aantal jaren bezit bent u misschien toe aan een nieuwe look. U kunt dan uw totale keuken laten vervangen, maar het is veel goedkoper en eenvoudiger alleen een wand of de vloer aan te pakken. Als u uw keuken van een betonlook wilt voorzien, kies dan voor Beton Ciré. Met Beton Ciré krijgt u prachtig resultaat. U huurt hiervoor een expert in die dit betonmengsel aanbrengt. Qua inrichting gaat beton doorgaans goed samen met: Wittinten, hout, aliminium en staal en planten.

Dit zijn veelvoorkomende combinaties die op dit moment populair zijn op het gebied van interieur. Als u inspiratie zoekt kunt u onze website eens bekijken. Hier vindt u diverse voorbeelden van projecten die wij hebben gerealiseerd, altijd met behulp van Beton Ciré. U ziet bijvoorbeeld dat u met een betonnen aanrechtblad en passende accessoires uw keuken in een handomdraai op kunt fleuren.

Betonnen aanrechtblad laten maken

Een andere optie is het laten maken van een betonnen aanrechtblad. Hiermee geeft u uw keuken ook op eenvoudige wijze een betonlook. Uw keuken hoeft niet verbouwd te worden. Het betonnen aanrechtblad moet gemonteerd worden, maar dat is het enige ongemak dat u van deze klus heeft. Er zijn diverse bedrijven in Nederland die dit soort producten maken. Deze oplossing is ideaal voor een betonnen aanrechtblad op maat.

Aanrechtblad betonlook geven

Wilt u liever uw bestaande aanrechtblad een betonlook geven? Vraag dan naar de mogelijkheden. Neem contact op met Beton Ciré Studio voor meer informatie. Wij kunnen u koppelen aan een expert die u kan adviseren over een betonlook voor uw aanrechtblad. Vervolgens kunt u bij Beton Ciré Studio een professional inhuren voor het aanbrengen van Beton Ciré in uw woning en keuken.

Keuken projecten

Verbouwing Rozenburg

Woning Rozenburg

Keuken keukenblad

Keukenblad van Beton Ciré

Keuken Den Haag

Keuken Den Haag

Beton keuken Scheveningen

Beton Ciré keuken MM Woodstore in Scheveningen