Beton Ciré Meubels

» Betonlook meubels voor uw interieur

Stel, u bent gecharmeerd van betonlook meubels of een betonlook in het algemeen. Misschien denkt u dat het veel geld kost dit soort meubels aan te schaffen. In werkelijkheid kunt u voor prima prijzen betonlook meubels krijgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Betonlook wastafel
  • Tafel met betonlook
  • Krukje van beton

Deze kunt u nu bestellen bij Beton Ciré Studio.

Wij bieden grote en kleine betonlook tafels aan, maar ook een betonnen wastafel en krukjes. De krukjes heeft u al in huis voor enkele tientallen euro’s. Met deze kleine, lichtgewicht betonlook meubels geeft u een verrassende draai aan uw interieur.

Lichtgewicht betonlook meubels

De doorsnee betonlook meubels kunnen gemaakt zijn van massief beton. Omdat beton een duurzaam maar zwaar materiaal is, levert dat ontzettend logge meubels op. Bij Beton Ciré Studio maken wij geen gebruik van massief beton, maar van Beton Ciré. Hiermee maken wij lichtgewicht meubels die lang mee gaan en eenvoudig te transporteren zijn. U kunt uw eigen betonlook tafel of betonnen wastafel dus gewoon zelf ophalen. Dat is wel zo makkelijk. Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. U kunt bij ons terecht voor betonlook meubels met een warme uitstraling, of juist een strakke, zakelijke look.

Inspiratie opdoen?

Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, bezoek dan onze website. Hier vindt u meerdere foto’s van inrichtingen die wij onder handen hebben genomen. U kunt uw interieur ontzettend snel opfrissen met een tafel met betonlook of andere betonlook meubels. Een andere optie is het storten van een betonlook vloer. Dit heeft uiteraard meer voeten in aarde. Wij adviseren klanten die niet willen verbouwen, voor een betonlook tafel of krukje te gaan. U schaft deze eenvoudig aan, online, of bij ons in de showroom.

Meubels projecten

 Wastafel voorzien van Beton Ciré

Wastafel voorzien van Beton Ciré