> Beton Ciré Studio doet complete verbouwing

Tegenwoordig is beton een gewild materiaal voor woningen. Beton is duurzaam, gaat lang mee en geeft een strakke, moderne uitstraling. Geen wonder dat steeds meer mensen beton in hun interieur willen. Sinds kort is er ook Beton Ciré op de markt. Hiermee kan Beton Ciré Studio uw muur voorzien van een prachtige betonlook. Het materiaal bestaat uit een fijnkorrelig mengsel. Het geeft een bijzonder resultaat dat u niet snel elders zult vinden. Meer weten? Kom dan eens langs bij Beton Ciré Studio. Wij weten alles van Beton Ciré en kunnen u adviseren over een mooie betonlook voor uw muur, of een keuken met betonlook.

Keuken met betonlook realiseren

Naast uw badkamer, kunt u ook uw keuken laten voorzien van een mooie betonlook. Hiermee transformeert u uw oude keuken in een handomdraai. Gecombineerd met stalen grepen of een rvs-werkblad krijgt u een mooie industriële keuken. De betonlook brengt u aan door Beton Ciré op uw vloer te laten storten, of uw wanden ermee te bekleden. Laat u informeren over de mogelijkheden bij Beton Ciré Studio. Wij kunnen u voorzien van het juiste advies en de vakman die u nodig heeft voor uw project.

Verbouwen: kies voor een vloer met betonlook

U kunt allerlei ruimten in uw woning voorzien van een betonlook. Denk dan aan de keuken, maar ook aan de badkamer, toilet, woonkamer en bijkeuken.

Bovendien kunt u uw werkplaats of garage bijvoorbeeld voorzien van een vloer in betonlook. Uw muur of vloer, voorzien van Beton Ciré, kan tegen een stootje en is goed schoon te maken. Ideaal voor een werkplaats. Hier kunt u ook door een professional van Beton Ciré Studio een vloer laten storten.

0
0

Start typing and press Enter to search