Beton Ciré Trappen

Gerealiseerde projecten: 36

» Betonlook trap laten aanleggen

Trappen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Wilt u in uw woning of bedrijf een trap die er echt uit springt? Denk dan eens aan het realiseren van een betonlook trap. Deze kan aangelegd worden door een vakman van Beton Ciré Studio. Met behulp van Beton Ciré beschikt u over een betonlook trap. De betonnen trap is niet gemaakt van massief beton, maar bestaat uit een traditionele trap van hout, metaal of een ander materiaal. Het speciale Beton Ciré mengsel wordt hier overheen aangebracht. Dit zorgt direct voor een betonlook trap. Beton Ciré heeft vele voordelen:

  • Geeft een bijzonder resultaat
  • Is niet duur
  • Levert een lichtgewicht product op
  • Kan op allerlei oppervlakken worden toegepast

Uw trap ziet eruit als een betonnen trap, maar bestaat slechts uit een dunne laag beton. De Beton Ciré trap is goed aan te brengen en hoeft niet in zijn geheel te worden gestort. Alles wat u als professional nodig heeft om een betonnen trap te maken kunt u aanschaffen bij Beton Ciré Studio.

Betonlook trap afwerken

De betonlook trap die wij voor u kunnen aanleggen hoeft na het toepassen van Beton Ciré niet afgewerkt te worden. U laat het mengsel aanbrengen door een vakman en wacht tot het droog is.

Informatie inwinnen

Uiteraard wilt u uw betonnen trap zo goed mogelijk laten aanleggen. Wij krijgen regelmatig vragen van klanten die graag een Beton Ciré trap willen. Daarom hebben wij alle informatie over het aanleggen van een dergelijke trap voor u op een rijtje gezet. Bezoek onze website voor alle informatie die u nodig heeft. Komt u er daarna nog niet uit of heeft u vragen over Beton Ciré? U kunt ons altijd bellen of langskomen in onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden van Beton Ciré zien voor uw trap.

Trap projecten

Trap projecten

Trap van Beton Ciré in Voorburg

Den Haag Hal en Trap

Project in Den Haag