Verbouwingen

» Beton Ciré Studio doet complete verbouwing

Kent u Beton Ciré al? De kans is groot dat u er voor het eerst mee in aanraking komt als u bij Beton Ciré Studio binnenstapt. Beton Ciré geeft u de mogelijkheid zonder grote verbouwing, een betonlook te creëren bij u thuis. Het beton geeft uw wand of vloer een bijzonder warme uitstraling. U kunt Beton Ciré laten aanbrengen door een expert. Het materiaal is goed te verwerken door een vakman, op allerlei soorten ondergronden. Interesse? Neem contact op met Beton Ciré Studio. Wij kunnen u alles leveren als u als professional een betonlook vloer aanlegt. Ook kunnen wij uw vloer door een professional laten storten.

Keuken met betonlook realiseren

Naast uw badkamer, kunt u ook uw keuken laten voorzien van een mooie betonlook. Hiermee transformeert u uw oude keuken in een handomdraai. Gecombineerd met stalen grepen of een rvs-werkblad krijgt u een mooie industriële keuken. De betonlook brengt u aan door Beton Ciré op uw vloer te laten storten, of uw wanden ermee te bekleden. Laat u informeren over de mogelijkheden bij Beton Ciré Studio. Wij kunnen u voorzien van het juiste advies en de vakman die u nodig heeft voor uw project.

Verbouwen: kies voor een vloer met betonlook

U kunt allerlei ruimten in uw woning voorzien van een betonlook. Denk dan aan de keuken, maar ook aan de badkamer, toilet, woonkamer en bijkeuken.

Bovendien kunt u uw werkplaats of garage bijvoorbeeld voorzien van een vloer in betonlook. Uw muur of vloer, voorzien van Beton Ciré, kan tegen een stootje en is goed schoon te maken. Ideaal voor een werkplaats. Hier kunt u ook door een professional van Beton Ciré Studio een vloer laten storten.

Verbouwing projecten

 Beton Ciré in modern restaurant

Beton Ciré in modern restaurant

 Gang Beton Ciré in Den Haag

Gang Beton Ciré in Den Haag

 Gang Beton Ciré in Den Haag

Beton Ciré als sfeermaker

 Den Haag Hal en Trap

Den Haag Hal en Trap

Verbouwing Rozenburg

Woning Rozenburg