Beton Ciré Vloeren

Gerealiseerde projecten: 219

» Realiseer een betonlook vloer met Beton Ciré

Kent u Beton Ciré al? De kans is groot dat u er voor het eerst mee in aanraking komt als u bij Beton Ciré Studio binnenstapt. Beton Ciré geeft u de mogelijkheid zonder grote verbouwing, een betonlook te creëren bij u thuis. Het beton geeft uw wand of vloer een bijzonder warme uitstraling. U kunt Beton Ciré laten aanbrengen door een expert. Het materiaal is goed te verwerken door een vakman, op allerlei soorten ondergronden. Interesse? Neem contact op met Beton Ciré Studio. Wij kunnen u alles leveren als u als professional een betonlook vloer aanlegt. Ook kunnen wij uw vloer door een professional laten storten.

Toepassingen voor een Beton Ciré vloer

Een Beton Ciré vloer kan in woningen worden toegepast, maar ook in kantoren. Het geeft een strakke, warme look aan wanden en vloeren. U kunt uw Beton Ciré vloer bijvoorbeeld combineren met stucwerk in kleur of wit-tinten. Voorbeelden van interieurs voorzien van een vloer of wanden van Beton Ciré, vindt u op onze website. U kunt contact met ons opnemen voor:

  • Offertes
  • Advies op maat
  • Afspraak in de showroom
  • Uitvoeren van metingen op locatie
  • Uitvoeren van uw project

Mooi resultaat met Beton Ciré

Omdat Beton Ciré een bijzondere samenstelling heeft, droogt het op een mooie manier op. Bovendien ondervindt u weinig hinder van het aanbrengen van de vloer. Als de vloer is uitgehard, kunt u uw woning of kantoor inrichten. Het werken met beton in de bouw wint al jaren aan populariteit en wordt veel toegepast. Dat is niet vreemd, want deze manier van werken is ideaal voor renovaties van kantoren en woningen.

Vloer projecten

Gevlinderde vloer Maasland

Gevlinderde Beton Ciré Vloer