OFFERTE AANVRAGEN

Als u Beton Ciré wilt toepassen in uw woning of als professional, wilt u uiteraard weten wat Beton Ciré kost. Beton Ciré prijzen vindt u op onze website. Wij maken daarbij onderscheid in de kosten van het product zelf en het aanbrengen. Houd er rekening mee dat bij het inhuren van een vakman, kosten voor arbeidsuren bij komen. Details kunt u bespreken met een medewerker. Neem hiervoor contact op met Beton Ciré Studio. Kijk op de website bij het gewenste product in de webwinkel voor alle Beton Ciré prijzen. Over het algemeen zit er geen verschil in Beton Ciré prijzen als u voor verschillende kleuren kiest. Bij een tweetal Beton Ciré kleuren is dit wel het geval. Dan staat dit duidelijk bij het product vermeld.

Offerte aanvragen

  • Een afspraak maken voor bezoek showroom kan van ma t/m vr van 10:00 tot 14:30 op zaterdag van 12:00 tot 14:30.

Beton Ciré kleuren uitkiezen

Omdat het qua prijs niet veel uitmaakt welke Beton Ciré kleuren u kiest, kunt u zonder extra kosten verschillende kleuren uitkiezen. In onze webshop bieden wij een scala aan kleuren aan, bijvoorbeeld:

  • Beton Marmer Paars
  • Beton Lisse
  • Beton Ciré Deluxe
  • Beton Ciré voor buiten

Dit is slechts een greep uit de kleuren en mengsels voor diverse toepassingen. U kunt het beste de Beton Ciré uitkiezen die geschikt is voor buiten als u de verf buiten wilt gebruiken, of voor de badkamer als deze in de badkamer wordt gebruikt.

Vakman inhuren

Heeft u weinig ervaring met klussen? Dan raden wij aan een vakman in te huren. Vooral als u een betonnen vloer of betonlook wand wilt laten aanbrengen kunt u dit beter uitbesteden. Beton Ciré laten doen kan via een van de vele experts die u inhuurt via Beton Ciré Studio. Zo weet u zeker dat uw betonlook in huis er goed uitziet. Beton Ciré laten doen is niet duur en kan snel gedaan zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contactgegevens:

Adres:
Dotterbloemstraat 6
3053 JV Rotterdam

Openingstijden showroom:
Ma t/m vr 09:00 tot 15:00
Za 11:00 tot 15:00KvK Nummer: 68276885

Telefoonnummers:
Kantoor/showroom: 085 006 9093 (toets 1)
Bestellingen en advies: 085 006 9093 (toets 2)
Voor technisch advies, materiaal en ondergronden

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr 8:30 tot 16:00
Za 11:00 tot 15:00