Beton Ciré Studio: dé expert op het gebied van de betonlook

Bent u op zoek naar een goede manier om uw vloer of wand een betonlook te geven? Dat kan, met behulp van Beton Ciré. Beton Ciré is een hoogwaardig betonmengsel dat vele voordelen kent:

  • Geschikt voor wanden en vloeren
  • Geeft een mooie betonlook
  • Werkt op elke ondergrond
  • Duurzaam materiaal
  • Gaat lang mee

In tegenstelling tot standaard beton geeft Beton Ciré een warme uitstraling en is het zelfs op trappen toe te passen. U kunt elke vloer omtoveren tot betonvloer met Beton Ciré. Dé specialist op het gebied van Beton Ciré vindt u bij Beton Ciré Studio. Neem contact met ons op via onze website. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met Beton Ciré in uw woning of bedrijf.

Betonlook voor uw badkamer of keuken

Uw smaak is uiteraard bepalend, maar het is in principe mogelijk in elke ruimte Beton Ciré te laten aanbrengen door Beton Ciré Studio. U kunt bijvoorbeeld een betonvloer aan laten leggen in uw badkamer of keuken. Zo geeft u uw keuken de betonlook die op dit moment zo in trek is. Liever een van uw wanden voorzien van Beton Ciré? Dat is geen probleem voor onze ervaren medewerkers.

Inspiratie opdoen

Beton Ciré Studio heeft al voor een groot aantal klanten deze (keuken) betonlook of betonvloer gerealiseerd. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan eens op onze website naar foto’s van keukens, badkamers en woonkamers voorzien van Beton Ciré. Slechts één enkele wand of vloer afwerken met Beton Ciré kan al een prachtig resultaat geven. Wilt u een afspraak maken voor het leggen van uw betonvloer? Bel ons dan, en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Beton Ciré Studio

Wij van Beton Ciré Studio zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van beton ciré op verschillende oppervlakken, zoals vloeren, badkamers, trappen en keukens. Beton ciré is een unieke afwerkingsmateriaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, waterbestendigheid en moderne uitstraling.

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat Zuid-Holland en we richten ons op verschillende steden, waaronder Hoofddorp, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Leiden, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Delft, Naaldwijk, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Middelharnis, Oud-Beijerland, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Maarssen, Zeist, Bilthoven en Soest.

Bij Beton Ciré Studio kunnen klanten terecht voor verschillende diensten. Wij bieden bijvoorbeeld beton ciré aan in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om hun ruimte naar wens aan te passen. Daarnaast bieden we ook reparaties en renovaties aan voor bestaande beton ciré oppervlakken.

Particulier én zakelijk

Ons bedrijf richt zich niet alleen op particulieren, maar ook op bedrijven. We hebben ervaring met het aanbrengen van beton ciré in hotels, restaurants, winkels en kantoren. Beton Ciré Studio staat bekend om onze professionele aanpak en het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van beton ciré, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor iedereen die op zoek is naar een moderne en duurzame afwerking voor hun ruimte.