Beton Ciré Studio: dé expert op het gebied van de betonlook

Bent u op zoek naar een goede manier om uw vloer of wand een betonlook te geven? Dat kan, met behulp van Beton Ciré. Beton Ciré is een hoogwaardig betonmengsel dat vele voordelen kent:

  • Geschikt voor wanden en vloeren
  • Geeft een mooie betonlook
  • Werkt op elke ondergrond
  • Duurzaam materiaal
  • Gaat lang mee

In tegenstelling tot standaard beton geeft Beton Ciré een warme uitstraling en is het zelfs op trappen toe te passen. U kunt elke vloer omtoveren tot betonvloer met Beton Ciré. Dé specialist op het gebied van Beton Ciré vindt u bij Beton Ciré Studio. Neem contact met ons op via onze website. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met Beton Ciré in uw woning of bedrijf.

Betonlook voor uw badkamer of keuken

Uw smaak is uiteraard bepalend, maar het is in principe mogelijk in elke ruimte Beton Ciré te laten aanbrengen door Beton Ciré Studio. U kunt bijvoorbeeld een betonvloer aan laten leggen in uw badkamer of keuken. Zo geeft u uw keuken de betonlook die op dit moment zo in trek is. Liever een van uw wanden voorzien van Beton Ciré? Dat is geen probleem voor onze ervaren medewerkers.

Inspiratie opdoen

Beton Ciré Studio heeft al voor een groot aantal klanten deze (keuken) betonlook of betonvloer gerealiseerd. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan eens op onze website naar foto’s van keukens, badkamers en woonkamers voorzien van Beton Ciré. Slechts één enkele wand of vloer afwerken met Beton Ciré kan al een prachtig resultaat geven. Wilt u een afspraak maken voor het leggen van uw betonvloer? Bel ons dan, en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.