» BADKAMER BETON CIRÉ DEN HAAG

De klant centraal, dat vinden wij bij Beton Ciré Studio B.V. belangrijk.

Daarom proberen wij zo goed mogelijk naar de wensen van onze klant te luisteren en deze te vertalen naar een praktische en duurzame oplossing. Hierbij een voorbeeld van een Badkamer Beton Ciré Den Haag

Bij deze badkamer Beton Cire Den Haag kreeg Beton Ciré Studio een niet standaard opdracht. Verwerk de Beton Ciré zodanig dat het een natuurlijke look-and-feel krijgt. Dus deze keer niet zo strak mogelijk maar een plooitje, bobbeltje of oneffenheid werd juist extra gewaardeerd. Een leuke opdracht waar wij ons met veel plezier aan hebben gewijd.

Beton Ciré Studio is er juist voor de niet alledaagse Beton Ciré klussen. Het eindresultaat is een badkamer waarin de Beton ciré een belangrijke rol speelt maar wel op een positieve manier. Ook een niet alledaagse klus op het gebied van beton ciré? Neem dan gerust contact op met Beton Cire Studio. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keer bij ons te komen kijken in de showroom. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 – 14:30 uur op afspraak en op een zaterdag van 11:00 – 15:00 uur, vrij inloop. Ook is er op een zaterdag altijd een vakman aanwezig die u meer informatie kan geven en al uw vragen kan beantwoorden.