Beton Ciré in winkelpand Papendrecht

Aan de Vivienstraat in Den Haag heeft Beton Ciré Vakman een nieuwe badkamer gerealiseerd met afwerking van beton ciré.

Betonlook wanden met behulp van Beton Ciré.

In april 2013 hebben we voor een bedrijf uit Waddinxveen de wanden van zijn winkelpand mogen stukadoren met Beton Ciré. Het doel van het project was dat de wanden van de winkel moesten opvallen en afsteken bij de rest van de winkel. De desbetreffende wand is gestuukt met Beton Ciré en heeft daarmee een mooie robuuste uitstraling gekregen.

Vaak wordt gezegd dat betonnen wanden koud en industrieel aan doen. Dit is echter niet het geval wanneer u kiest voor Beton Ciré. Beton Ciré is namelijk een natuurlijk en warm product. Hiermee kunt u zelf de gewenste sfeer voor uw locatie bepalen.

Beton Ciré in uw bedrijfspand?

Beton Ciré is toepasbaar in vele kleuren, waaronder de ‘beton look’ en toepasbaar voor elke ruimte of object. Je kunt daarbij denken aan winkels, horecagelegenheden en kantoorpanden. Beton Ciré is niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, het geeft de ruimte ook een bepaalde sfeer. Welke sfeer, dat kunt u natuurlijk zelf beslissen! Van strak en modern tot warm en elegant…

Meer weten over de mogelijkheden van Beton Ciré in uw omgeving? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem telefonisch contact op via 085 006 90 93 of vul ons contactformulier in.